beeldmerk-vol-sibbe

Over mij

babs2

Babs van den Anker -
Advocaat en mediator bij SIBBE Familierecht

Babs van den Anker

Als familierechtadvocaat heb ik jarenlang ervaring opgedaan op de sectie Personen- en Familierecht van een gerenommeerd kantoor in ’s-Hertogenbosch. In die jaren heb ik veel (vermogende) particulieren, (partners van een) DGA(‘s) en ondernemers in en na echtscheidingssituaties bijgestaan. Ook gaf ik desgevraagd een second opinion en ondersteunde ik de cassatiepraktijk daar waar het ging om familierechtelijke vraagstukken. Verder heb ik in deze periode de theorieopleiding van de Nederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (cum laude) afgerond.

Vervolgens heb ik als senior juridisch medewerker bij het Hof ’s-Hertogenbosch gewerkt. Dat betekent dat ik familierechtelijke zaken die ter zitting kwamen voorbereidde, ter zitting als griffier fungeerde en de concept beschikkingen schreef.

Vanaf september 2018 zet ik de kennis die ik binnen de advocatuur en bij het hof heb opgedaan in als zelfstandig familierechtadvocaat en -mediator onder de naam SIBBE Familierecht.  

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators en schrijf voor het vakblad Rechtspraak Familierecht (RFR).

Scroll to Top